ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010...ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥΣ

 
Ευχαριστώ όλους τους Σερραίους για την στήριξη τους στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και την πρωτιά που μου χάρισαν στο συνδυασμό που συμμετείχα έστω και αργά, άλλωστε δεν είμαι πολιτικός. 
Φυσικά δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ποτέ  πολιτικός-απατεώνας ούτε πολιτικός-χωρίς ένσημα όπως οι περισσότεροι  στη βουλή .
Ευχαριστώ τον απλό κόσμο των Σερρών, τους παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους από το χώρο του ποδοσφαίρου, τους παλιούς συμφοιτητές από το ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, συναδέλφους  αλλά και όσους με γνώρισαν από άλλες δραστηριότητες , φυσικά με ψήφισαν χωρίς κομματική ταυτότητα και αυτό μετράει πολύ περισσότερο .

Κατέληξα ότι δεν με αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα για πολλούς λόγους που θέλει πολύ κουβέντα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα συμμετέχω ξανά σε εκλογές, γιατί το πολιτικό  σύστημα είναι σάπιο , έχει  μεγάλα πλοκάμια, η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και ένας γιός οικοδόμου είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσει όσες και γνώσεις να αποκόμισε  , δεν θα τα παρατήσω όμως για το καλό του τόπου μας  και των παιδιών μας .

Πραγματικά σε αυτή την δύσκολη οικονομική αλλά και πλασματική συγκυρία για την πλούσια Ελλάδα αλλά και τον πλούσιο Νομό Σερρών είδα τελευταία γεγονότα που δεν τα θεωρώ καθόλου φυσιολογικά για το μέλλον της χώρας: 
  • Να μένει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη απλός κόσμος,  όμως να συνεχίζονται να πληρώνονται τα υπέρογκα ενοίκια για ενοίκια  δημόσιων Κτίριων ημετέρων.
  • Να μειώνονται οι μισθοί για τους χαμηλόμισθους εργαζομένους και  συνταξιούχους να απολύεται κόσμος  αλλά να μην υπάρχει  καμία αλλαγή στην στάση και συμπεριφορά  των πολιτικών  μας και  καμία μείωση του μισθού τους. Το ότι αυξήθηκαν οι ώρες εργασίας των εργαζομένων αποκαλύπτει τα σχέδια τους.
Δεν μας προσέφεραν οι πολιτικοί μας  τόσα χρόνια  χρεοκοπημένες δημόσιες υπηρεσίες με δανεικά  ;
Τότε γιατί  δεν ιδιωτικοποιούμε την βουλή αφού  μας χρεώνουν   ;
 Τώρα θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το Νερό, έχει λογική το νερό που πηγάζει μέσα απο την Ελληνική γή να γίνεται αντικείμενο ξεπουλήματος  σε ιδιώτες  ;
Οι πολιτικές τους φέρνουν οικονομικά  χρέη και δυστυχία παντού. 

 Δυστυχώς σε εκείνες τις εκλογές του 2010 όταν έκανα τον αγώνα μου πίστευα ότι ήταν μια ευκαιρία , να έπαιρναν  το μήνυμα οι πολιτικοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια . 
Μετά απο εκείνες τις εκλογές ο κόσμος ψηφίζει με φόβο .
Τώρα είναι πολυ αργά δυστυχώς. 

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει τελικά !!! η μπορεί να μην μπορούμε να  αλλάξουμε εμείς  ;;; 



Με φιλικούς χαιρετισμούς και απεριόριστο κουράγιο σε όλους μας,
Παναγιώτης Αναστασιάδης






Δεν υπάρχουν σχόλια: