ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μάθετε τα μυστικά του ΤΕΝΝΙΣ στο Αγγελοχώρι.

H διεύθυνση των γηπέδων τεννις στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης άλλαξε , 4 χωμάτινα γήπεδα με ένα υπέροχο καφέ περιμένουν να το απολαύσετε ,φυσικά άλλαξε και ονομασία και από KTC έγινε TFF

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Open Week 24-28/08/2020 (18:00-20:00)
Ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά για να σας μυήσουμε στα μυστικά του τένις. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας θα τηρούνται για μια φορά ακόμη στο έπακρο. Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλούμενους να έχουμε μια καλή & υγιή τενιστική χρονιά.
Έναρξη μαθημάτων από 31/08/2020
Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6931836647 & 2392057500









Μάθετε τα μυστικά του ΤΕΝΝΙΣ με τα μαθήματα ΤΕΝΝΙΣ στο ΚΑΨΑΛΑΣ ΤΕΝΝΙΣ CLUB!!!!

Κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα ή ενσωματωθείτε σε μία από τις ομάδες που υπάρχουν και μάθετε να παίζετε ΤΕΝΝΙΣ γρήγορα!!!!



Οι προπονητές με την αγωνιστική τους εμπειρία θα σας δώσουν τις πρακτικές γνώσεις που χρειάζεστε για να μάθετε να παίζετε ΤΕΝΝΙΣ σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τηλεφωνήστε στο 6931 836647 ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΌ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!!


 
Τοποθεσία
 

 
 

- Στο δρόμο Θεσσαλονίκης προς Μηχανιώνα
Στρίβουμε δεξιά προς το Αγγελοχώρι (η στροφή που βρίσκεται στο πρώτο φανάρι μετά την Αγία Τριάδα). Από το φανάρι στα 1.700 μέτρα ακριβώς στρίβουμε δεξιά στην οδό Αγ.Δημητρίου (στάση ελαιώνες, ΟΑΣΘ γραμμή #76). Στο χαλικόδρομο αυτό στα 300 μέτρα στα αριστερά βρίσκεται το Kapsalas Tennis Club
- Στο δρόμο από Μηχανιώνα.
Κατευθυνόμαστε προς το Αγγελοχώρι. Στο φανάρι του Αγγελοχωρίου στρίβουμε δεξιά στον Κεντρικό δρόμο του Αγγελοχωρίου με κατεύθυνση την Αγία Τριάδα. Μετά την στροφή που κάνει ο δρόμος προς τα δεξιά στρίβουμε αμέσως αριστερά στην οδό Αγ.Δημητρίου (στάση ελαιώνες, ΟΑΣΘ γραμμή #76). Στο χαλικόδρομο αυτό στα 300 μέτρα στα αριστερά βρίσκεται το Kapsalas Tennis Club.



 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: